NOVEX Executeur

Als geaccrediteerd NOVEX Executeur ondersteun en ontzorg ik u bij het afhandelen van uw erfenis en financiën.

U wilt natuurlijk dat de afhandeling van uw erfenis, financiën en nalatenschap zo zorgvuldig en deskundig mogelijk verloopt. Om de vakbekwaamheid en professionalisering van executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs te bevorderen is er De Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX). Dit wordt onder meer gerealiseerd door het organiseren van cursussen. Indien een adviseur over voldoende vooropleidingen beschikt, mag deze de leergang Executele volgen. Nadat deze leergang is afgerond, kan lidmaatschap worden aangevraagd. Tevens biedt dat lidmaatschap voldoende inzage van deskundigheid voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dat is voor de klant een uiterst goede waarborg.

Geaccrediteerd NOVEX executeur

Sinds 2016 mag ik mijzelf lid van de Nederlandse Vereniging voor Executeurs noemen en heb ik de opleiding van NOVEX Executeur succesvol afgerond. Daarbij neem ik regelmatig deel aan voorlichtingsbijeenkomsten, om me hier nog verder in te blijven ontwikkelen. Hierdoor kan ik u een complete dienstverlening bieden, aangepast op uw wensen en behoeften. Door jarenlange ervaring en deskundigheid weet ik welke problemen zich bij een erfenis afhandeling voor kunnen doen. Ook ontzorg ik u graag op financieel gebied, zoals belastingen, verzekeringen en makelaardij.

Aandacht voor uw situatie

Maar het allerbelangrijkste: aandacht voor uw situatie. Elke situatie en elke persoon is anders, waardoor ik als persoonlijk en deskundig adviseur een goed zicht probeer te schetsen van uw problemen. Samen met u kijk ik naar de beste oplossing(en). Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat ik als NOVEX Executeur nog meer voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op of vraag de gratis brochure aan.