Jos de Vaan executeur

Ontzorging bij de afwikkeling van uw erfenis: deskundig, persoonlijk en betrouwbaar

Jos de Vaan executeur

Een NOVEX executeur met leidinggevende capaciteiten en een vertrouwenspersoon met enorm veel levenservaringen. Ruim deskundig op financiële en fiscale zaken, makelaardij, familierelaties en ruime ervaring met de gedetailleerde administratie voor het afwikkelen van een nalatenschap. Zelfs al bij de voorbereiding ben ik oproepbaar in alle facetten en steeds aanwezig voor een daad. Efficiënt werken als executeur tijdens alle facetten in het proces is hierbij leidend. Daarvoor is het soms noodzakelijk om er een advocaat of notaris bij te betrekken. Een advocaat zoekt naar wetten, regels en argumenten om de eventuele rechtszaak te kunnen winnen. Ook de notaris is bijvoorbeeld onmisbaar voor het opstellen en passeren van aktes, testamenten en volmachten. De notaris is uiterst deskundig op fiscaal en juridisch gebied. Ik schakel een notaris, advocaat of makelaar in als dat noodzakelijk is bij uw afwikkeling. U hoeft dus niet alle facetten door bijvoorbeeld een notaris of advocaat te laten regelen. Door het aannemen van een executeur maakt u geen onnodige kosten. Mijn uurtarief bedraagt €135,-.

Familie, vrienden of kennissen

Soms neemt een familielid, vriend of kennis de afwikkeling van de nalatenschap op zich. Met alle goede bedoelingen natuurlijk. Helaas maken wij vaak mee dat dit tot conflicten kan leiden. De beloning voor een ‘familie’ executeur is meestal 1% van de erfenis.

Erven

Als er geen executeur is aangesteld, wordt de afwikkeling aan de gezamenlijke erven toegewezen. In veel gevallen loopt dat niet altijd zoals gepland. De erven krijgen geen beloning voor hun werkzaamheden en het kost enorm veel tijd om alles te regelen. Door ontzorging bij de afwikkeling hoeft u zich hier niet druk om te maken.

Ik sta u graag bij als persoonlijk adviseur bij de afwikkeling van uw nalatenschap. Samen met u kijken we naar de best passende oplossing. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op of vraag de gratis brochure aan.