Hypotheekadvies

Alle aandacht voor uw financiën met hypotheekadvies

Heeft u hypotheekadvies nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u van plan een woning te kopen en wilt u hypotheekadvies of makelaar advies? Verstandige keuze. Een verkeerde beslissing bij uw hypotheek kan u veel geld kosten en kan u uiteindelijk in grote problemen brengen. Jos de Vaan is erkend hypotheekadviseur en adviseert en ondersteunt u graag bij de aan- of verkoop van uw woning. Ook bij het schenken van een woning kunnen wij u adviseren, zodat u de beste oplossing kiest voor uw situatie. U krijgt volledige begeleiding bij de schenking, aan- of verkoop van een woning.

Door onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening hebben we een sterke basis voor begeleiding in de makelaardij. Hoeveel hypotheek heeft u nodig en hoeveel kunt u krijgen? Jos de Vaan geeft u persoonlijke aandacht en hypotheekadvies op maat. We helpen u bij het maken van de juiste keuze en u weet zeker dat er geen onverwachte risico’s zitten aan het afsluiten van de hypotheek.

De aan- of verkoop van een woning is een complex traject. Wij ontzorgen en geven u volledige begeleiding in dit traject. U wordt betrokken in elke fase en hebt zelf de controle. Door te luisteren naar uw wensen en te overleggen geven we u deskundig makelaar advies en komen we tot de optimale overeenkomst. Uit ervaring weet Jos de Vaan dat zowel koper als verkoper precies willen weten waar ze aan toe zijn. Dit is zeer bepalend voor een goede deal. Door u steeds op de hoogte te houden wordt u overal bij betrokken en komt u niet voor verrassingen te staan. Jos de Vaan Advies ontzorgt en zorgt ervoor dat u niet teveel betaald, dit bespaart u tijd én geld.