Financiële begeleiding

Alle aandacht voor uw financiën met financiële begeleiding

Heeft u behoefte aan financiële planning of advies over uw financiën, belastingen en verzekeringen? Dan bent u bij Jos de Vaan Advies aan het juiste adres. Jos de Vaan advies geeft financiële begeleiding bij uw dagelijkse geldzaken en vervult zowel de rol van financieel adviseur als financiële coach, afhankelijk van uw situatie en behoeften.

Financiële begeleiding

Jos de Vaan Advies geeft u persoonlijke aandacht en deskundig advies. Zo wordt u begeleid om uw financiën en jaarlijkse belastingen efficiënter te regelen. U kunt advies krijgen over o.a. uw pensioen, bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Als financiële coach of budgetcoach wordt u begeleid bij uw maandelijkse inkomsten en uitgaven. Jos de Vaan Advies werkt samen met een gecertificeerde Nibud-coach. U krijgt uw financiën goed op een rijtje, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op deze manier weet u zeker dat u bijvoorbeeld niet teveel betaald aan belastingen en verzekeringen, wat u tijd én geld bespaart.

Ook voor hypotheekadvies en volledige begeleiding bij de aan- of verkoop van uw woning kunt u bij Jos de Vaan Advies terecht. Jos de Vaan is erkend hypotheekadviseur en heeft door jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening een sterke basis voor begeleiding in de makelaardij. Uit ervaring weet Jos de Vaan dat zowel koper als verkoper precies willen weten waar ze aan toe zijn. Dit is zeer bepalend voor een goede deal. U wordt betrokken in elke fase en u heeft zelf de controle over het gehele traject.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gratis gesprek voor financiële begeleiding.