Financieel Adviseur

Alle aandacht voor uw financiën met hulp van uw eigen financieel adviseur

Bent u op zoek naar een financieel adviseur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het is belangrijk dat u uw geldzaken op orde hebt. Een verkeerde beslissing bij financiële vraagstukken kan u veel geld kosten. Bij Jos de Vaan Advies zijn uw financiën in goede handen. Jos de Vaan helpt u als financieel adviseur graag bij uw dagelijkse geldzaken. De financieel adviseur kijkt wat voor uw situatie de beste oplossing is en helpt u bij het maken van de juiste keuzes.

Wilt u controle over uw financiën? Jos de Vaan helpt u om uw financiën, belastingen en verzekeringen goed op een rijtje te zetten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt financieel advies krijgen over o.a. uw pensioen, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Heeft u een aankoop van een woning op de planning staan? Ook voor hypotheekadvies kunt u bij ons terecht.

Jos de Vaan Advies gaat verder dan enkel deskundig en oplossingsgericht advies geven over uw financiën. U krijgt naast persoonlijke aandacht en financieel advies ook financiële begeleiding bij uw dagelijkse geldkwesties. Afhankelijk van uw situatie vervult de financieel adviseur de rol van financiële coach of budgetcoach. We werken samen met een gecertificeerde Nibud-coach (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). U krijgt grip op uw portemonnee, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U wordt begeleid bij uw maandelijkse inkomsten en uitgaven en uw financiën en jaarlijkse belastingen als aangiftes en wijzigingen worden efficiënt ingeregeld. Op deze manier weet u zeker dat u niet teveel betaald aan belastingen en verzekeringen, wat u tijd én geld bespaart.