Erfenis

Alle aandacht voor uw erfenis

Staat u er wel bij stil dat er veel komt kijken bij het regelen van een erfenis? Bij overlijden komt er veel af op de nabestaanden van de overledene. Een erfenis regelen is een emotioneel en intensief proces, wat vaak onderschat wordt. Er dienen veel juridische, financiële en fiscale zaken geregeld te worden, maar ook het beëindigen van online accounts moet niet vergeten worden. Heeft u hulp nodig bij een erfenis regelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Jos de Vaan Advies is NOVEX geaccrediteerd executeur met jarenlange ervaring op het gebied van erfenis afhandeling. Hierdoor weten wij precies welke problemen zich voor kunnen doen bij een erfenis afhandelen. Zo ontstaat er dikwijls ruzie bij een erfenis verdeling. Als erflater wilt u uw erfgenamen hier toch niet mee belasten?

Erfenis

Door alles bij leven te regelen voorkomt u dat uw erfenis kan leiden tot een familieconflict. U kunt uw erfenis vooraf met ons voorbereiden. De afspraken in het testament kunnen na overlijden zowel uitgevoerd worden als testamentair executeur van de overledene als gevolmachtigde van de erfgenamen. Tijdens een erfenis afwikkelen werken we met een digitaal erfenisdossier, waarmee u continu inzage heeft in de voortgang van de erfenis afhandeling.

Jos de Vaan Advies ontzorgt en heeft alle aandacht voor uw erfenis. We regelen alles wat er bij een erfenis komt kijken op een nette, professionele manier. Wij zijn aangesloten bij de vereniging van Meester Executeurs en bij Novex; de Nederlandse Vereniging Voor Executeurs. Met persoonlijke aandacht laat Jos de Vaan uw aller, allerlaatste wensen uitkomen. Dit is zowel prettig voor u, als voor uw erfgenamen.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gratis gesprek over uw erfenis.