disclaimer

Alle logo’s en handelsmerken, op deze website en de op gelinkte webpagina's in hetzelfde pad, zijn eigendom van Duet Holding, Jos de Vaan Advies. Op alle via deze webpagina gelinkte en geschreven teksten en ideeën is auteursrecht van toepassing. Zonder toestemming van Duet Holding, Jos de Vaan Advies is verdere publicatie niet toegestaan.

Ondanks de zorg die aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen Duet Holding, Jos de Vaan Advies niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Duet Holding, Jos de Vaan Advies aangeboden informatie, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane handelingen.

Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden raden wij u dan ook aan contact op te nemen met Jos de Vaan van Duet Holding, Jos de Vaan Advies.

Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

© 2015 Duet Holding, Jos de Vaan Advies - Alle rechten voorbehouden